Moreeco Hoveniers

Wij staan voor bijna alle groene klussen voor u klaar!

Moreeco Hoveniers is opgericht in 2019. We specialiseren ons voornamelijk op het gebied van ecologie. Doordat wij bekent staan als de ECO-hovenier staan wij klaar om de tuin zo te onderhouden/ ontwerpen dat mens en natuur gelukkig zijn.

Wij staan klaar om diverse diensten voor uw tuin op ons te nemen. Elke dienst is uniek. Zo maken wij uw tuin uitnodigend voor de fauna in ontwerp, aanleg en in de onderhoudswerkzaamheden. Door ons advies aan te nemen vergroenen we de tuin en laten we de tuin meer leven in en boven de grond!

Moreeco Hoveniers richt zit op het vergroenen van de natuur. Met een paar kleine stappen maakt u al een groot verschil. Laten we samen zorgen voor een rijke biodiversiteit. U kunt via het contactformulier vrijblijvend een afspraak maken voor een adviesgesprek, onderhoudsintake of een gesprek voor mogelijk aanlegwerkzaamheden. Deel alle wensen en wij maken het verschil!

"Tuinen aanplanten kan elke hovenier, maar een tuin echt laten leven is werk voor Moreeco "

Onze diensten

Onze diensten bestaan uit drie brede diensten, zo staan wij klaar om bijna alle wensen voor uw tuin te realiseren

Aanleg

Tuinen van klein tot groot, team Moreeco staat klaar op deze tuinen te realiseren naar uw wensen.

Onderhoud

Onderhouden van de tuin is de zorg die voor ons bestemd is. Laten we samen of volledig door onze hoveniers de tuin aanpakken.

Advies

Voor alleen advies kunt u ook bij ons terecht, juist staan wij klaar om te adviseren. Hierdoor kunnen wij onze visie alsnog delen en laten we u vrij in de tuin.

Projecten van de hoveniers

Elke dag staan wij klaar om alle wensen van de klant te vervullen! Soms scherpen wij dit aan met onze expertise en soms doen wij niets liever dan werken wat ons wordt opgedragen!
Maar ten alle tijde richten wij onze ogen op de natuur, dat is de passie van ons team!

 

Team Moreeco

Ik sta met Moreeco sterker, omdat ik weet dat we allemaal hetzelfde denken. Doordat we een team zijn met dezelfde visie en de kwaliteiten van elkaar gebruiken kunnen we veel voor deze Nederlandse natuur betekenen.

Guido - Allround bij Moreeco

Got an Incredible Project Right Now?

Vel virtute constituto eu, has eripuit molestie similique elit idque philosophia.

About us

Consul labore facilisi qui te viris accusam gubergren mea ut eam sint cibo, nibh meis dicam in eam per ne corpora erroribus, per elitr diceret an quas adipiscing eam atqui errem regione has ei aeque.

Contact us

Newsletter