Gastlessen

Deze dienst wordt voornamelijk aangevraagd bij een kennismaking, zodat de school en de docent kennis kunnen maken met Moreeco. In een enkele les zullen wij voornamelijk workshops aanbieden die gekoppeld zijn aan de theorielessen van de vaste docent.

Periodieke lessen

Deze dienst kan worden uitgevoerd wanneer Moreeco moet invallen voor enkele lessen. Of wanneer Moreeco voor een periode lessen aanbied aan 1 of meerdere klassen. Deze lessen zullen uitsluitend in het teken staan van ecologie, diversiteit en natuurbeheer.

Projecten

Deze dienst kan Moreeco als totaalpakket leveren. De school kiest een projectonderwerp welke gerelateerd is aan de onderwerpen van Moreeco. In een project zullen minimaal 15 leerdoelen aan de orde moeten komen. Echter is het aan de school hoe zij dit vorm willen geven.

FAQs

Antwoord: Ja, door eerst een orientatiegesprek op te starten zal er altijd nadrukkelijk gekeken worden hoe wij Moreeco educatie passend kunnen aanbieden naar de identiteit van de school.

Antwoord: Ja, Onderwijs kan soms heel anders lopen dan gepland, dit door bijvoorbeeld uitval of andere bijzondere aspecten. Het is dus mogelijk om Moreeco Educatie in huren als oproepkracht. Aangezien wij beschikken over een Biologie docent tweedegraads LIO is het mogelijk om voor VO of MBO les te geven.

Wij worden voornamelijk gevraagd voor de verkoop van lespakketten inclusief docent. Hierin zullen wij leerlingen praktisch voeden met de kernkwaliteiten die alle leerlingen/studenten nodig hebben voor persoonlijke groei. Zo staan samenwerken, leidinggeven, plannen, hardwerken, praktische vaardigheden, denken uitwisselen en toepassen bij elkaar pakket centraal.

Meerdere onderwijsvormen zijn al bekend met onze product en/of diensten. Zo zijn voortgezetonderwijs scholen zoals: Greijdanus College, Terra VO en JENAXL scholen waar wij de afgelopen jaren al veel voor hebben betekent. Ook Terra MBO in Emmen en Meppel zijn bekend en worden met regelmaat ingezet om studenten meer praktische ervaringen op te doen.

Moreeco Educatie kan op alle scholen  worden toegepast. Wij beschikken over de juiste kennis en maatwerk waardoor wij alle onderwijsvormen kunnen bedienen. Dit groene onderwijs kan worden gegeven op de Prins Maurits te Middelharnis (ZH) tot de basisschool de Borgmanschool in Groningen (Gr). Kortom alle scholen in Nederland kunnen gebruik maken van Moreeco Educatie, met of zonder docent.

Docenten met een hart voor groen kunnen aansluiten bij deze belangrijke onderwijscommunity. Door op die manier het netwerk te verbreden worden we als team groter en kunnen we meer betekenen voor de onderwijswereld. Docenten krijgen hiervoor een vergoeding.

Over ons

Moreeco zet zich in voor de Nederlandse natuur en voor het natuuronderwijs in Nederland. Door ons Hoveniersbedrijf werken wij op een ecologische manier in de tuinen. Door onze brede dienstverlening kunnen wij veel diensten voor u uitvoeren. Naast deze praktische ervaringen, brengen we deze praktijk ook over op het juiste niveau in elke vorm van onderwijs.

Contactgegevens