Elk voorjaar staan wij weer klaar om uw tuin een goede start te geven voor een nieuwgroei seizoen. Ecologisch onderhouden kan al klein beginnen. U zult er vruchten van plukken!
Stuur een mail of bel voor een afspraak!

Niet heel die tuin overhoop, maar enkel en alleen de tuin meer kleur geven en de tuin meer laten leven. Wij staan klaar op de biodiversiteit in uw tuin een boost te geven! Aangezien de beplantingsprijzen aardig oplopen doen wij er alles aan om dit zo aantrekkelijk mogelijk te houden. Daarom is onze verkoopprijs lager wanneer u alleen de tuin wilt vergroenen.

Wij geven het beste ecologische advies waar we u en de natuur niet te kort doen. Doordat Emiel Biologie heeft gestuurd, zal hij over planten u verder kunnen helpen. Heeft u vragen over de indeling van de tuin of heeft u hulp nodig hoe je moet snoeien? Wij helpen u graag!

Een volledige nieuw tuin betekent de laatste trends van 2021-2022 in de tuin. Bij Moreeco hebben we de juiste collega's die dit kunnen realiseren, vraag vrijblijvend de offerte aan via de mail.

Tuinontwerpen is een vak apart, heeft u zoveel ideeën of juist geen? Graag komen wij langs om de wensen in kaart te brengen en zorgen binnen 2 week voor minimaal 2 tuinschetsen en presenteren deze graag met een fotocollage.

Vraag ons aanbod waarin wij verschillende abonnementen hebben ontworpen zodat u heerlijk kunt genieten en geen zorgen meer heeft over de tuin. Dit zorgt voor vastigheid, de conditie van de tuin zal verhoogt worden en het ecosysteem is meer in balans.

FAQs

Sinds zomer 2018 werken wij al met dit concept. 
Voordelen

  • Geen onduidelijk over geldzaken
  • Beoogdresultaat is voor beide helder
  • Onze hoveniers kunnen sneller en vakkundiger werken
  • Facturen maakt het voor beide partijen makkelijk

Moreeco Hoveniers bestaat al bijna 3 jaar! Sinds 2015 ben ik Emiel al veel in tuinen te vinden, het begon vaak bij kleine tuintjes waar alleen geschoffeld moest worden, inmiddels uitgegroeid tot een waardig hoveniersbedrijf waar we als team elke dag weer met passie in de natuur werken!

Leuke vraag, eerlijk gezegd wel! Moreeco Hoveniers en Moreeco Educatie. Het vraagt zeker veel discipline en ben me ervan bewust dat ik in beide bedrijfsconcepten mijn gezicht moet laten zien. Door goed de dagen te plannen en te organiseren is veel mogelijk.

Het maakt niet uit wanneer je deze vraag stelt bij Moreeco is het zeker nooit rustig. Daar kiezen we immers zelf voor, dus schroom niet en laten we kijken wat we voor u tuin kunnen maken!

In het voorjaar zijn we voornamelijk bezig met de voorjaarsbeurten, in de zomer betrekken we veel de scholen bij onze projecten ook wordt er dan door ons complete tuinen. In de herfst zijn we vooral bezig met advies geven, om de tuinen niet volledig bladvrij te maken, uiteraard worden de opritten wel bladvrij gemaakt. In de winter zijn we vooral bezig met Moreeco Educatie.

Pitch, Please!

Moreeco heeft de publieksprijs gewonnen tijdens de pitchwedstrijd Pitch, Please.

Tijdens de afsluiting van de ondernemersminor De Noorderlingen heb ik de publieksprijs in ontvangst mogen nemen. Ik heb aan Nederland voor het eerst mijn bedrijfsconcept mogen pitchen en de verschillende verdienmodellen mogen presenteren.

Nieuw gereedschap

Ook bij Moreeco houden we ervan om met modern gereedschap te werken.

Goed gereedschap is het halve werk, sinds Januari 2021 zijn wij bijna volledig op accu overgestapt. Een heel klein onderdeel wat we dan mogen noemen als ecologisch werken.
Minder geluid, betekent aangenaam werken met een koor van zangvogels! Heerlijk!

Over ons

Moreeco zet zich in voor de Nederlandse natuur en voor het natuuronderwijs in Nederland. Door ons Hoveniersbedrijf werken wij op een ecologische manier in de tuinen. Door onze brede dienstverlening kunnen wij veel diensten voor u uitvoeren. Naast deze praktische ervaringen, brengen we deze praktijk ook over op het juiste niveau in elke vorm van onderwijs.

Contactgegevens